LASERSKI RAZREZ PLOČEVINE

Hitro in enostavno do kakovostnega razreza pločevine!

Laserski razrez je danes izjemno priljubljen način obdelave pločevine, ki izstopa po svoji izjemni natančnosti, visoki hitrosti ter minimalni količini odpadkov. Ta tehnologija se uporablja v različnih panogah, kjer se stalno pojavlja potreba po preciznem razrezu pločevine. Še posebej dragocen pa je v podjetjih, ki izdelujejo večje količine enakih kosov razrezane pločevine. Odličen primer za to je avtomobilska industrija, kjer laserski razrez omogoča učinkovito proizvodnjo velikega števila ponavljajočih se delov.

Splošni podatki:
Stroj: HyperCUT  fiber 1530_6000 VISIO R
Moč: 6,6kW
rez –
konstrukcijsko jeklo: do 20 mm
rez – plemenito jeklo: do 15 mm
rez – aluminij: do 10 mm
Max format: 3000 x 1500 mm

so Z veseljem vam predstavljamo vrhunsko storitev laserskega razreza pločevine v našem podjetju Koving d.o.o. S sodobno tehnologijo in strokovnostjo našega tima vam zagotavljamo visoko kakovostne rezultate, ki bodo presegli vaša pričakovanja.

Zakaj izbrati laserski razrez pločevine pri Koving d.o.o:

  • Natančnost: Naši visokotehnološki laserski sistemi omogočajo izjemno natančnost razreza. S tem zagotavljamo, da so končni izdelki brezhibni in ustrezajo najvišjim standardom kakovosti.
  • Hitrost: S hitrim in učinkovitim laserskim razrezom vam prihranimo čas, kar je ključno, še posebej v dinamičnem poslovnem okolju. Naša tehnologija omogoča tudi visoko stopnjo avtomatizacije, kar pripomore k še hitrejši proizvodnji.
  • Minimalna količina odpadkov: Laserski razrez pri Koving d.o.o. je ekološko prijazen proces, saj ustvarja minimalno količino odpadkov. S tem ne le zmanjšujemo okoljski odtis, ampak tudi optimiziramo stroške proizvodnje.
  • Prilagodljivost: Ne glede na vaše specifične potrebe vam ponujamo prilagojene rešitve. Naša sposobnost izvajanja raznovrstnih projektov nam omogoča, da zadovoljimo širok spekter zahtev strank.
  • Izkušena ekipa strokovnjakov: Naša ekipa je sestavljena iz izkušenih strokovnjakov, ki skrbijo za vsak korak proizvodnega procesa. Ker je zadovoljstvo strank na prvem mestu, konstantno vlagamo v izobraževanje in nadalen razvoj.

Izkoristite prednosti laserskega razreza pločevine pri Koving d.o.o. in doživite vrhunsko kakovost ter zanesljivost naših storitev. Z veseljem bomo sodelovali pri uresničevanju vaših projektov in zadovoljevanju vaših poslovnih potreb. 

Kovina Približna Debelina (mm)
Jeklo (nelegirano) 0.5 – 20
Nerjaveče jeklo 0.5 – 15
Aluminij 0.5 – 10

* Vrednosti so le približne in se lahko razlikujejo glede na specifične pogoje in tehnične lastnosti, pri izvajanju natančnih rezov je vedno priporočljivo posvetovati se s strokovnjaki za laserski razrez

2 + 4 =

Če imate vprašanje ali želite neposredno kontaktirati našo ekipo, nam lahko pišete na  info@koving-ribnica.si,

Hvala, ker razmišljate o sodelovanju z nami. Veselimo se priložnosti, da vam zagotovimo visokokakovostne in prilagojene rešitve za vaše potrebe po laserskem razrezu pločevine.